Topcoach staat niet voor het oordeel over mijn coachingskwaliteiten. Het is één van mijn stopwoorden en bovendien komt deze combinatie van woorden vaak voorbij als antwoord op mijn vraag hoe het met je gaat. ‘Het gaat top coach’ of het andere uiterste, “het gaat niet zo top coach” en natuurlijk zit daar nog heel veel tussen.

topcoach oscarTopcoach is mijn bedrijf en mijn naam is Oscar Groenewout.
Ik ben 44 jaar, getrouwd en vader voor 4 kinderen. Al meer dan 20 jaar train en coach ik. Eerst in het bedrijfsleven als onderdeel van mijn functie, later als zelfstandig ondernemer.
Tijdens mijn activiteiten als vrijwilliger bij verschillende verenigingen ontdekte het plezier in de combinatie van werken met jeugd en mijn werk, coachen. Daarom ben ik me steeds meer gaan verdiepen in de werking van het puberbrein en aanvullende opleidingen gaan volgen.

Omdat met jeugd werken om een andere omgeving vraagt dan met de volwassen waar ik gebruikelijk mee werkte heb ik besloten om te gaan werken vanuit een vaste praktijkruimte.

Door mijn down-to-earth aanpak, mijn goede bekendheid met de belevingswereld van de jeugd en mijn enthousiasme en energie heb ik een groot klik vermogen met jongeren. Iets wat voor coaching de belangrijkste voorwaarde is.
Uiteindelijk streef ik ernaar dat sommige van deze jongeren en hun ouders u ook kunnen vertellen; “dat is een Topcoach”.

Omdat ik kwaliteit belangrijk vind ben ik onder de naam Topcoach aangesloten bij de Nederlandse orde van beroepscoaches. De Nobco. Bovendien ben ik in het bezit van een door het CPION erkend PSBK diploma.

Wilt u meer weten of een keer kennis komen maken? Aarzel dan niet en neem contact met me op.

Met vriendelijke groet,

Oscar Groenewout

Contact