Mijn naam is Oscar Groenewout en ik ben 44 jaar. Ik ben vader voor 4 kinderen en getrouwd. Ik schrijf wel vaker en na een zeer recentelijk enthousiast ontvangen vakantieblog heb ik besloten het op deze website en in mijn nieuwe rol ook op te pakken. Ik ben al meer dan twintig jaar trainer/coach en sinds kort heb ik, omdat ik er steeds meer vraag naar kreeg, na het volgen van een aanvullende opleiding, jongerencoaching aan mijn repertoire toegevoegd.

De blog die ik wil schrijven gaat over mijn ervaringen als vader en als coach in combinatie met mijn kennis over het denkproces van kinderen, pubers en jong volwassenen.

Niet alles moet even serieus genomen worden. De taal en de humor van het internet moet een klein beetje begrepen worden. Het doel van deze blog is vooral leesplezier bezorgen. Mocht dit ook nog eens bijdragen aan het begrip voor de manier van denken van jongeren of tips opleveren over het opvoeden van pubers dan is dit natuurlijk wel mooi meegenomen.

Als mijn blog aanleiding geeft tot vragen of discussie, aarzel dan zeker niet om contact met me op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Oscar Groenewout
Topcoach